« Back to FrontPage

06 Formulare completate

Tags: formular

Această funcționalitate permite utilizatorilor autentificați să acceseze formularele completate anterior în portal accesând din partea dreapta a interfeței portalului meniul Formularele mele.

Interfata afișează formularele completate de utilizator în format tabelar, prezentând următoarele informații:

  • Nr. criteriu formular
  • Numele (titlul) formularului
  • Stare: creat/transmis
  • Data salvare Formular
  • Posibilitatea modificării formularului

Înregistrările tabelare pot fi sortate după Numele formularului, Stare sau Data salvare Formular, efectuând click pe denumirea coloanei respective.

De asemenea, există funcționalități de afișare a formularelor pe mai multe pagini, cu posibilitatea setării numărului maxim de formulare afișate pe pagină, navigare direct la pagina dorită, la prima / ultima pagină, la pagina anterioară / următoare.

În cazul în care starea unui formular este „creat”, acest lucru semnifică faptul că formularul nu a fost transmis pe fluxul de procesare ci doar salvat ca draft și că acesta este accesibil pentru modificare / transmitere efectuând click pe butonul „Modifică document”. 

În cazul în care starea unui formular este „transmis”, acest lucru semnifică faptul că formularul a fost transmis pe fluxul de procesare și că acesta nu este accesibil pentru modificare / transmitere butonul „Modifică document” fiind inactiv. Pentru a vizualiza datele completate în formularele transmise pe flux utilizatorii vor accesa zona de portal Dosarele mele.

Average (0 Votes)
The average rating is 0.0 stars out of 5.
Comments
No comments yet. Be the first.